Magento E-handel

Marknadens bästa e-handelssystem

Magento har använts i av världens ledande e-handlare. Det är en öppen plattform som passar och tillämpar sig efter alla branscher och storlekar på företag. Här är information om fördelar, nackdelar prissättningar, statistik, Under den åttonde Imagine-konferensen i Las Vegas så fick det svenska betalbolaget Klarna ta emot utmärkelsen ”The Marketplace Innovator Award” av e-handelsplattformen Magento E-handlare som kör Magento kommer att kunna integrera en eller flera av Klarnas produkter baserat på lokal tillgänglighet. Klarna blir nu vad som kallas en Magento E-handel ( Extension) och kommer att finnas med i version 2.2.4 av Magento. E-handlare behöver därmed inte ladda ner och installera modulen separat.

Magento modulen är en av de första integrationerna som använder nya API v2, som ska vara ett förbättrat API för snabbare och enklare integration. Modulen är gratis att använda och gör så att saker som priser, produktinformation, Magento som e-handelsplattform. En del har redan gått över till Magento 2, medan andra planerar att göra det. I den kontexten är det glädjande att samarbete med har lett till att en -integration mellan systemen nu finns tillgänglig. Vid en genomgång av plattformsleverantörerna sticker ut med en ökad försäljning på 119 procent till 71,4 miljoner kronor i bokslutet som slutade i april i år. arbetar enbart med open source-plattformen Magento.

E-handel med Magento

Nu verkar det dock som att Magento webbshop fått fatt i nyckeln till att slå stort på andra sidan Atlanten. I ett pressmeddelande berättar bolaget nämligen att man landat ett avtal med Magento. Den affären öppnar för ett strategiskt samarbete som på lite sikt kan flerdubbla Klarnas intäkter. Permira är nämligen också storägare i Magento som skapat en av världens största e-handelsplattformar. Redan innan Permira köpte in sig i Klarna så hade Sebastian Siemiatkowski inlett förhandlingar med Magento. Målsättningen var att få integrera Klarnas betallösning på Magentos plattform. www.magento.se